Navigatie

* Informatie opvragen / Reserveren
Als u interesse heeft in een themakist kunt u reserveren of eventueel meer informatie opvragen via het contactformulier

* Huurprijs
De huurprijs van een themakist is € 5 tot € 5,95 per kind. Minimum aantal kinderen: 5

* Bezorgkosten
De inhoud van de themakist wordt verpakt in een stevige kartonnen doos en voor slechts € 5,85 bij u thuis bezorgd door koeriersbedrijf GLS! U heeft het pakket enkele dagen voor het kinderfeestje in huis zodat u alles rustig kunt bekijken. Woont u in de buurt en wilt u de themakist graag op komen halen dan is dat natuurlijk ook mogelijk. Dit gebeurt uitsluitend op afspraak!

* Borg
De borg bedraagt € 50. Dit bedrag wordt, nadat de materialen weer in goede orde door ons zijn ontvangen, direct op uw rekening terug gestort. U ontvangt hiervan per email een bevestiging. Wanneer onverhoopt iets kapot is gegaan of kwijt is geraakt wordt dit verrekend met de borg. Op de inventarisatielijst staan de bedragen van de artikelen, dit om misverstanden te voorkomen. Elke dag te laat terugzenden kost € 25 tenzij vooraf anders is overeengekomen. Bij het helemaal niet terugzenden worden alle kosten die nodig zijn ter vervanging van de themakist op u verhaald.

* Handleiding
Elke themakist bevat een uitgebreide handleiding. U ontvangt deze direct na het plaatsen van uw reservering per email, zodat u zich vast rustig kunt voorbereiden.

* Annuleren
U kunt tot 1 week voor verzending van de themakist kosteloos annuleren. Kosten bij annulering van 1 week tot op de dag van de verzenddatum: € 25,-

* Reinigen van de kleding
Meetje.nl draagt zelf zorg voor het wassen van de kleding en vraagt u uitdrukkelijk de kleding niet zelf te wassen!

* Aansprakelijkheid
Het gebruik van de themakist dient alleen te gebeuren onder toezicht van een volwassene. Het huren gebeurt op eigen risico. Meetje.nl is niet aansprakelijk voor schade ontstaan door het gebruik van de verkleedkist. U bent zelf verantwoordelijk voor het verloop van het feestje.

* Retour zenden 
De eerstvolgende werkdag na het kinderfeestje dient het pakket te worden afgegeven op het postkantoor. U betaalt daar € 6,95. PostNL zorgt er dan voor dat het pakket weer bij ons wordt afgeleverd. Zorg ervoor dat u het pakket goed dicht tapet voor u het terugstuurt! Tape wordt meegeleverd. In het pakket treft u tevens een papier met onze adresgegevens aan. Deze kunt u op het pakket plakken.

© 2011 - 2019 Feestpakhuis | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel
Deze website maakt gebruik van cookies. Accepteren Meer informatie